Espresso – Din lokala tidning

Papper som berör

Vi får ofta frågor som handlar om papper. Antingen ur ett miljöperspektiv eller med tanke på digitalisering. Tänkte därför ta detta tillfälle i akt och förklara hur det ligger till. 

Denna tidning är Svanenmärkt. Tryck, papper och ursprung är miljösäkrat. Det innebär att tidningen kan återvinnas till nytt papper upp till sju gånger. Det är faktiskt så att digitala nyheter har en högre miljöbelastning är papperstidningar. Vi återvinner våra tidningar. Vad händer med alla miljontals skärmar? Återvinning, teknik och regler har gjort att vårt skogsbestånd är större än någonsin.

Okej, allt fler väljer digitala kanaler. Våra tidningar sprids också digitalt. Vi finns på många plattformar och sprider både artiklar och annonser digitalt. Vi är en reklambyrå och jobbar lika mycket med digital marknadsföring som analog.

Frågar du 1000 personer hur de vill få nyheter och information som betyder något, som berör och har ett värde, då svarar 92% att de vill få det fysiskt i handen. Det vi bryr oss om vill vi vara nära, ha koll på och värna om. Det ligger i vårt DNA sen vi bodde i grottor. Om vi gör tidningar som berör, skapar känslor och betyder något så kommer våra läsare att fortsätta välja papper.

Vi är själva lokala medborgare i det område där vi verkar och vi skriver om det som berör oss mest. Våra barn, skolan, föreningsliv och kultur. Vår miljö, kommuninformation och lokalt företagande med en stark känsla för lokal handel. Allt detta är sånt vi bryr oss om och vill värna om. Sånt vill vi gärna hålla i handen. Därför får du denna tidning i din brevlåda. Den du kan smälla med locket på.

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x