Espresso – Din lokala tidning
NäringslivShopping

Per Faeltenborg – Äntligen som vanligt igen.

per faeltenborg
Nu välkomnar vi alla våra invånare, på både nära och på långt håll, ut i den riktiga och förhoppningsvis vanliga världen utan allvarliga pandemier. Vi hoppas du ska känna dig välkommen ut i de lokala butikerna, serveringarna och serviceinrättningarna och träffa människor utan att behöva oroa dig för att bli smittad.

Många nya rutiner har kommit till under pandemin. Vissa, som att tvätta händerna noga, stanna hemma när man är sjuk och en del annat, hoppas vi stannar kvar i ditt medvetande. En del annat, som att beställa allt du behöver på nätet för hemkörning eller till långa köer vid paketutlämningstället, hoppas vi att du kan vänja dig av med. Testa igen hur härligt det kan vara att lösa hela köpkedjan i ett slag, på en plats med personlig service.

När du gör dina inköp hos de lokala näringsidkarna så slipper du:

● Avi & faktura-avgifter, fraktkostnader med mera.

● Påminnelseavgift på den digitala fakturan som fastnade i spamfiltret

● Röstvalstelefonlinjer där rösten med Stockholmsk reklamradioaccent inte förstår din ”lokala dialekt”. Helt omöjligt för en Lönsbonit att hantera.

● Chattkundservice som tror att man vill vänta fem minuter på svar, varje gång man ställer en fråga. Tänk om en expedit i en butik hade betett sig så?

I stället får du:

● Hjälp och råd av kunnig personal på

● Trygghet om det ändå skulle bli fel på nåt vis. Det löser vi enkelt på plats utan att fylla i reklamationsformulär som inte går att skicka iväg för att postnumret inte matchar ditt gatunamn.

● …och framför allt så kan du se någon i ögonen, få ett leende tillbaka, kanske ha en liten konversation och känna dig lite god till mods, för att du fått den Vi är minst 300 lokala butikerna, serveringarna och serviceinrättningarna i Espressos täckningsområde som är redo för dig. Välkommen ut och botanisera och umgås.

Vi ses!

Per Faeltenborg, Handelsledare Handelsplats Älmhult

Relaterade inlägg

Stora investeringar i Stora hotellet

Johnny Billinger

Länsförsäkringar etablerar sig i Osby

Johnny Billinger

IA tar över Iris och driver den snart 100-åriga blomsterbutiken vidare

Johnny Billinger

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy