Espresso – Din lokala tidning
img 5636 1024x683

Planera ditt besök på Osby Outlet 2024

Årets upplaga av Osby Outlet är under planering. Elva företag laddar för årets händelse då intresserade styr både bil och släp till Osby. Nu ska andrahandssortering slumpas ut. Transportskadat, skönhetsfel, utgånget, returer, felbeställningar etc. ska byta ägare under minst en dag – den 27 april. Vi kommer via våra kanaler visitosby och Espresso, att hålla er underrättade om öppettider för respektive företag.

Nu är kartan klar där alla företag finns med, så du kan planera dina besök i god tid. Du hittar den här via denna länk – som går till visitosby.nu.

Du kan också hålla på alla deltagare via Espresso. En gratistidning med utgivning i Osby, Östra Göinge och Hässleholms kommun. Via denna länk kommer du till Espressomedias hemsida.

Passa också på att följ Espresso Facebook. Där publicerar vi dagligen information och tips inför kommande Outlet. Utöver de elva företagen som då till stor del, ligger som en krans runt centrum, så hittar du dessutom butiker, restauranger och caféer centralt som öppnar upp och välkomnar alla besökare. Passa också på att gynna vårt föreningsliv som i sin tur finns utplacerade för försäljning av korv och kaffe.

Till sist vill Osby Näringsliv, Osby Shopping, alla medverkande och Espresso önska alla välkomna till Osby. Lycka till med både planering och inköp.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x