Espresso – Din lokala tidning

Planering inför konstrundan mittSkåne


Att åka runt på konstrundan mitt i Skåne under påsken är en fantastisk och rolig upplevelse för konstälskare och alla som uppskattar kreativitet. Detta årliga evenemang skapar inte bara en möjlighet att utforska den konstnärliga scenen i regionen, utan ger också en unik chans att uppleva det pittoreska landskapet på ett annorlunda sätt.

Konstrundan mittskåne – en skattkarta

Under påskhelgen förvandlas Skånes mitt till en konstnärlig skattkarta där olika konstnärer öppnar upp sina ateljéer och utställningslokaler för allmänheten. Att ge sig ut på konstrundan innebär en resa genom små byar och grönskande landskap, där varje kurva i vägen kan avslöja nya konstnärliga skatter.

I påsk är konstvärlden i mittskåne

Det roliga ligger inte bara i att utforska konstverken, utan även i mötet med konstnärerna själva. Att kunna prata med dem, höra deras berättelser och få insikt i deras skapandeprocess ger en personlig dimension till konstupplevelsen. Det blir en interaktiv och givande upplevelse där man får en närmare koppling till konstvärlden.

konstrundan mittskåne – mitt i skåne

Dessutom skapar konstrundan en atmosfär av gemenskap och delade upplevelser. Människor som delar intresset för konst samlas och utbyter tankar och åsikter. Oavsett om man är en erfaren konstkännare eller bara nyfiken på konstens värld, så finns det något för alla på konstrundan mittSkåne.

konstrundan mittskåne kommer till Hovdala

Så, under påsken, låt konstrundan bli din guidade tur genom konstens mångfald. Upptäck nya uttryck, inspireras av konstnärernas skicklighet och njut av den unika kombinationen av konst och vackra omgivningar. Konstrundan i Skånes mitt erbjuder inte bara konst, utan skapar en rolig och minnesvärd helhetsupplevelse för alla som ger sig ut på äventyr. Bland annat kommer den till Hovdala i Hässleholm.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x