Espresso – Din lokala tidning

Postens nya boxadress blir Icagaraget

Thomas Persson äger och driver Ica Supermarket tillsammans med sin familj sedan många år tillbaka.
Från den 3 maj kan alla som tidigare hämtade sin post i postboxarna hos Posten i Osby hämta posten i postboxarna i Ica garaget.

Kommer ni att dela ut posten också Thomas?
Nej säger Thomas skrattande till oss, det sköter Posten själva, vi skall bara upplåta platsen och troligtvis så kommer de 80 postboxarna att vara i anslutning till hissen eller där kundvagnarna står parkerade, det är inte riktigt klart än. Det blir mer tillgängligt då vi har öppet alla dagar från klockan 06.30 – 22.00

Mycket på gång
Det har hänt en hel del på Ica bara de senaste månaderna och allting skall vara klart under midsommarveckan.
– Vi har öppnat upp förbutiken. Tidigare så kändes det som två butiker nu är det mer enhetligt och vi har utökat vårt sortiment med kaffe och enklare förtäring där också, berättar Thomas. Precis i dagarna så har vi fått in vår nya stora värmeåtervinningsenhet en kondensor där vi har fått borra för att få in den och vi har haft stor hjälp av Osbyföretagen för att få den på plats. Den skall vara hållbar och återvinna värmen både i Icabutiken och i hyreshuset säger Thomas.
Det märks i butiken att mycket är på gång.
– Ja det enda som kommer att bestå är tak, väggar och golv. Allt annat görs om och blir mer modernt. Vi kommer att utöka sortimentet av mejeriprodukter, och ekologiskt/närproducerad mat, avslöjar Thomas.

Text och foto: anita@espressomedia.se

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy