Espresso – Din lokala tidning
prisatföreningsengagemang

Prisat föreningsengagemang

FÖRENINGAR. Värdet av det engagemang som genereras och utvecklas i våra föreningar kan inte nog uppmärksammas och hyllas. I våra föreningar sker dagligen livsavgörande insatser där medlemmar i alla åldrar formas till goda samhällsmedborgare. Här skapas vänskap, trygghet och personlig utveckling socialt och fysiskt. Så det är inte konstigt att exempelvis banker m.fl. vill vara med och lyfta dem som gör insatser utöver det förväntade.

Sparbanken Skånes idrottsledarstipendier är ett sådan exempel, där banken i Osby fått in nomineringar som nyligen fick sin belöning – och tårta.Totalt har banken delat ut 250 stipendier i år. Alla stipendier är på 7000 kr. Sen får föreningen en bonus på 3000 kr i syfte att fortsätta bidra till ledarutveckling inom föreningen.

FLERA PLATSER

I grunden är det Sparbanksstiftelserna i Skåne tillsammans med RF-SISU i Skåne som står bakom engagemanget i den skånska ungdomsidrotten. Denna gången var det i Osby, men liknande utdelningar sker just nu på många platser runt om i Skåne. Grattis och hurra säger vi till alla er som blivit uppmärksammande.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x