Espresso – Din lokala tidning
Goda avsikter

Så funkar det

LEDAREN. Den svenska skogen har inte varit större och mer utbredd än vad den är idag. Till stor del p.g.a. kontroll, certifieringar, miljökrav och återvinning. Så användning av papper är inget miljöproblem i Sverige. Så länge vi väljer kontrollerad svensk skog som ursprung. Visst finns det mycket kvar att jobba med hos pappersbruken och transporter, men det sker mycket även där.

Vi som gör denna tidning har ett stort miljöfokus. Det är så viktigt för oss att vi gärna tjatar lite om hur det påverkar oss. Denna tidning är gjord av FSC-kontrollerad svensk skog, som ställer stora krav på skogsägaren. Papperet är Svanenmärkt och tryckeriet miljöcertifierat. Vi har sen valt SDR till att dela ut och betalar för en klimatkompensering. Tidningen du håller i handen, ska återvinnas. Eftersom vi är så duktiga i Sverige, så kan denna tidning återvinnas upp till sju gånger.

Vi som gör denna tidning heter Espresso reklambyrå. Ingen annan tidning har sin fulla verksamhet och ägande i detta område. Så alla pengar som går in och ut ur företaget – stannar i det lokala kretsloppet. Återvinns med andra ord.
Så titta gärna i tidningen. Läs om vad som händer nära dig. Ta del av våra lokala företags budskap och glöm sen inte att lägga tidningen till återvinning.

Tack!

Johnny@espressoreklam.se

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy