Espresso – Din lokala tidning

Så funkar det

Vi får så många frågor om denna tidning att det finns anledning att formulera ett brett svar. Det visar samtidigt på ett väldigt stort engagemang, vilket är helt fantastiskt.

Jo denna tidning finns i fyra olika editioner och delas sen ut i Olofströms, Älmhults, Ö. Göinges och Osbys kommuner. Plus Hästveda med omnejd.

Varje edition innehåller unika sidor som enbart syns i respektive kommun. De sidorna kallar vi för superlokala. Den andra delen syns i samtliga editioner. De sidorna kallar vi för lokala, för allt som står på dessa sidor finns i vår närhet och är därmed i högsta grad relevanta för oss alla. Totalt är det faktiskt ca 60.000 personer och 6.000 företag som får våra tidningar varannan vecka året runt.

Några som hör av sig tycker att det står för mycket om andra kommuner och för lite om den egna. Ja, andelen från de övriga kommunerna är större. Samtidigt är det viktigt att veta vad som händer i vår nära omvärld. Plus att det trots allt är 10-20 sidor i varje nummer som enbart berör den egna kommunen. Jämför gärna denna mängd med alternativa kanaler.

Har du frågor, önskemål, tips eller något du vill framföra? Hör av dig till oss. Vi är lokala och lika angelägna som du att framhålla det som berör oss mest av allt.

Johnny Billinger

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x