Espresso – Din lokala tidning
team safepartner

Säkerhet i fokus hos Safepartner

ANNONS Sedan 1994 har Safepartner varit en lokalt förankrad säkerhetsleverantör i Osby och i Örkelljunga och nu även i Markaryd. Företaget har sedan starten hjälpt privatpersoner och företag med säkerhetslösningar som låssystem, passersystem och andra säkerhetstekniska lösningar men även med väktartjänster. Tjänster som levereras störningsfritt 24 timmar om dygnet 365 dagar om året!

Precis som med säkerhetstekniska produkter så har även efterfrågan på väktartjänster ökat väldigt mycket och på senare år har personalstyrkan hos Safepartner därför mer än fördubblats. Företaget värdesätter lokalt förankrade medarbetare, och i största möjliga mån anställer man personer som bor i kommunen.

Vill skapa ett showroom

För ett år sedan expanderade Safepartner och etablerade kontor på Drottninggatan i Markaryd där man på sikt tänkt skapa ett showroom med säkerhetsprodukter. Här kommer man att kunna träffa på deras väktare i tjänst, men även bland annat bevakningsföreståndare Timmy Paimensalo eller VD Jenny Kindblom.

Värderar lokal närvaro högst

Sedan årsskiftet 2020/2021 är Safepartner NIBE:s nya säkerhetsleverantör i Markaryd gällande bevakning, larmutryckning och åtgärdsservice. Då en av Safepartners värderingar är lokal närvaro samt att man nu har ett mångårigt avtal med NIBE, kommer man nu att ge sig ut på marknaden i Markaryds kommun och berätta om sig själva och vad Safepartner kan göra för dig och eller ditt företag.

Kostnadsfri säkerhetsgenomgång

Safepartner erbjuder en kostnadsfri säkerhetsgenomgång av kunders företag eller fastighet. Vid ett sådant möte kontrollerar Safepartner eventuella säkerhetsrisker och erbjuder dig som kund en kostnadsfri offert gällande förslag på förbättring eller att öka den nuvarande säkerheten.

Som kund till Safepartner kommer du känna dig trygg, säker och har alltid nära kontakt med en representant från bolaget.

Safepartner har etablerat sig för att vara kvar och växa!

Thomas Edgren

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x