INGREDIENSER
Avocado utifrån antal personer
Parmaskinka enligt önskemål
Salladsblad
Vinägerdressing
brödkrutonger
SÅ HÄR GÖR DU
Räkna med 2-3 lövtunna skivor parmaskinka per person.
Bred ut skivorna på en plåt med bakplåtspapper och sätt in i 190-200 graders ungsvärme i ca 8 min. Det här kan göras i förväg.
Lägg upp riktigt fräscha späda salladsblad, sköljda och torkade i en vid salladsskål.
Placera avokado i stora tärningar ovanpå och skeda över en god vinägerdressing.
Bryt den spröda parmaskinkan i bitar och fördela överst.
Komplettera gärna med en handfull brödkrutonger.
Recept i samarbete med husmanskostens vänner.
Bild kan i vissa fall vara mer inspiration än spegla slutresultatet
Testa receptet, kommentera och bifoga gärna bild som vi kan visa.
ÖVRIGT
Att rosta lövtunna skivor parmaskinka blir otroligt gott, skinkan blir spröd och koncentrerad i smaken. Passar perfekt till avokado.