Espresso – Din lokala tidning

Sallad med Avokado och Rostad Parmaskinka

sallad
sallad med avokado

Sallad med Avokado och Rostad Parmaskinka

Johnny Billinger Sallad med Avokado och Rostad Parmaskinka Sallad med Avokado och Rostad Parmaskinka Skriv ut
Portioner: 4
Nutrition facts: calories fat

INGREDIENSER

Avocado utifrån antal personer

Parmaskinka enligt önskemål

Salladsblad

Vinägerdressing

brödkrutonger

SÅ HÄR GÖR DU

Räkna med 2-3 lövtunna skivor parmaskinka per person.

Bred ut skivorna på en plåt med bakplåtspapper och sätt in i 190-200 graders ungsvärme i ca 8 min. Det här kan göras i förväg.

Lägg upp riktigt fräscha späda salladsblad, sköljda och torkade i en vid salladsskål.

Placera avokado i stora tärningar ovanpå och skeda över en god vinägerdressing.

Bryt den spröda parmaskinkan  i bitar och fördela överst.

Komplettera gärna med en handfull brödkrutonger.

 

Recept i samarbete med husmanskostens vänner.
Bild kan i vissa fall vara mer inspiration än spegla slutresultatet
Testa receptet, kommentera och bifoga gärna bild som vi kan visa.

ÖVRIGT

Att rosta lövtunna skivor parmaskinka blir otroligt gott, skinkan blir spröd och koncentrerad i smaken. Passar perfekt till avokado.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x