Espresso – Din lokala tidning
samtal om aterhamtning

Samtal om återhämtning

Berörs du eller någon du känner av psykisk ohälsa? Då är du välkommen till återhämtningscafé där vi träffas för att prata om vad återhämtning innebär och vilka möjligheter som finns för att må bra i livet.

Våra återkommande träffar har olika teman. På nästa träff har vi fokus på våra närstående och deras betydelse för återhämtning. Vi lyssnar till Carina Lindh när hon berättar om sina erfarenheter som anhörig.

– Som anhörig vill man kunna ge det bästa stödet man kan men är osäker på hur. Du är inte ensam! Här kan du träffa andra i liknande situation och dela med dig av dina tankar och funderingar. Vi stöttar varandra i våra resor, säger Ingrid Hansson som är boendestödjare på Träffpunkten i Osby.

Ingrid och Janeth är båda boendestödjare på Träffpunkten och deltar i Återhämtningscaféerna.

Nästa träff är den 19 april klockan 17.00-19.30 på Resurshuset/Träffpunkten, Västra Storgatan 10. Träffen är gratis och det bjuds på fika.

– ALLA är välkomna hit. Träffarna är till för alla som är intresserade av frågor som rör psykisk hälsa och återhämtning, vare sig du själv går igenom det, är anhörig eller bara vill veta mer. Kom själv, med en kompis eller med en familjemedlem, säger Janeth som också är boendestödjare på Träffpunkten.

Återhämtningscafé är ett samarbetsprojekt mellan kommunerna och psykiatrin i nordöstra Skåne. Vill du veta mer? Kontakta gärna oss!

ingrid.hansson@osby.se

0479 52 80 00

janeth.claesson@osby.se

0479 52 80 00

marie.gassne@skane.se

0725-99 79 48

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x