Espresso – Din lokala tidning
sandra lynn

Sandra Lynn om seriestarten, nya lagspelare och dottern Kyah

För Sandra Lynn har livet förändrats rejält med flytt till eget hus i Osby tillsammans med Shannon Lynn och sen i somras mamma till Kyah. Det som fortsatt är sig likt är livet som lagkapten och försvarare i Vittsjö GIK. Årets säsong blir hennes trettonde. Just nu håller laget på att formera sig inför starten i april då flera nya spelare ska hitta sina roller. Vi träffade lagkaptenen för en uppdatering av läget.

Hur ser laget och förutsättningarna ut från ditt perspektiv?

– Det känns verkligen som en nystart där vi har haft ett generationsskifte inför denna säsongen. Många av de yngre kommer behöva ta en större roll och mer ansvar vilket kommer ta utvecklingen i laget framåt på många sätt. Alla spelare är hungriga och vill göra en riktigt bra säsong. Vi har dessutom börjat expandera organisationen vilket ger oss spelare bättre förutsättningar att kunna fokusera på fotbollen för att nå bästa möjliga resultat.

Vad kan man förvänta sig av Vittsjö i år, jämfört med tidigare? Några skillnader nu när ni har flera nya spelare.

– Ni kommer få se samma fighting spirit och tuffa närkampsspel. Där viker vi oss aldrig. Svårt att nämna några klara skillnader såhär tidigt på året då vi precis har börjat. Det bästa är att komma till Vittsjö och heja på oss.

Är det någon i laget som du tycker publiken bör ha lite extra koll på?

– Tanja (Boychuk) kommer definitivt bli ett stort frågetecken, riktigt rivig och bra teknik. Ska bli spännande att följa hennes utveckling.

Idag har ni ju en liten härlig krabat som självklart förändrat livet. Shannon tog steget till målvaktstränare hos FC Rosengård. Hur funkar det med logistiken mellan jobb, träning, resor och familjelivet?

– Ja det är helt underbart att vara mamma till Kyah. Vi försökte att få det att fungera där vi båda kunde kombinera våra jobb och vara hemma med Kyah men det blev svårt. Shannon är numera mammaledig vilket var det bästa beslutet för vår familj.

Trivs ni fortsatt bra i Osby?

– Ja vi trivs väldigt bra i Osby och i vårt hus som ligger nära skogen och den fina naturen. Det blir härliga promenader tillsammans.

Du och Shannon kan vara det första gifta par som tillhör två olika allsvenska lag. Nu möts ni snart i Svenska Cupen i Sösdala. Blir det mindre fotbollsprat hemma nu när ni tillhör olika föreningar?

– Nja, vi har alltid pratat fotboll. Det har nog varken blivit mer eller mindre sedan vi började tillhöra olika klubbar. Såklart blir det mindre när vi ska mötas, då gäller det att vinna så det är definitivt mer tyst kring fotboll här hemma då. Välkomna till Sösdala den 17 mars avslutar Sandra.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x