Espresso – Din lokala tidning
målchans

Seger och härlig stämning när Vittsjö GIK vann

Trots en lite svajig inledning där förutsättningarna inte var i fas med förhoppningarna, så har Vittsjös damlag kommit in i vinnarspåret. Det var därför inget fel på stämningen när Linköping FC var på besök. Nästan tusen i publiken fyllde en stor del av läktarna. Men visst finns det plats för fler, så vill ni se allsvensk fotboll på hemmaplan – ta er till Vittsjö IP. (Se kommande hemmamatcher)

espressoläktaren

Mycket korv blir det

Fotboll och korv hänger ihop. Oavsett vilken match du är på, så nog känner du doften av nygrillade korvar. Helt omöjligt att motstå. Både för doften men ändå kanske mest för att du vet att pengarna finansierar ungdomsverksamheten. På båda sidor om matchplan, var det full fart vid grillen. Full fart var det även i hoppborgen där de små, som ännu inte trollbinds av Thomas Mårtenssons och Jonas Axeldals vinnande spelsystem, hade minst lika roligt.

fc hessleholm

FC Hessleholm på plats

Både på läktaren och runt plan hittar vi FC Hessleholms ungdomslag. De skötte logistiken med bollarna. På plats var även ett antal sponsorer. K-Fastigheter bjöd på lakrits, Snapphanebygdens sparbank locka de med kola och Nordic Wellness med fri träning eller padel. Framför allt var det en glad publik som hjälpt favoritlaget Vittsjö GIK fram till seger med 3-1.

thomas mårtensson
Thomas Mårtensson som vanligt engagerad

jonas axeldall
Jonas Axeldal matchade laget till seger
sharon lynn2
Sharon Lynn tillbaka på Vittsjö IP tillsammans med lilla Kyah
ekengren
Hanna Ekengren glad trots begränsad speltid

Kommande hemmamatcher

Om ni missade matchen mot Linköping så kommer det fler tillfällen att få uppleva den härliga stämning som finns vid alla Vittsjö GIK:s hemmamatcher. Notera i era kalendrar så ses vi i kön till korven.

Lördag 18 maj

15:00 -Vittsjö GIK – IFK Norrköping FK

Söndag 26 maj

15:00 -Vittsjö GIK – Trelleborgs FF

Torsdag 13 juni

19:00 -Vittsjö GIK – Hammarby

Söndag 23 juni

15:00 -Vittsjö GIK – Växjö

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x