Espresso – Din lokala tidning
eric

Seminarie om guldläge och livspussel på Statt i Hässleholm

Livspusslet blir inte enklare bara för att vi blir äldre och klokare. Det är snarare så att vårt ansvar växer och kräver en del beslut. Sånt som gnager och som allt för många av oss väntar med. Ibland för länge, vilket riskerar att föra över problem på nästa generation. Du vet sånt som testamente och framtidsfullmakt samt praktiska förberedelser för att du ska få lugn och ro, både nu och i framtiden. Lägg till din egen pensionsplanering så handlar det om livsplanering. Det du gör en gång för alla – för dig själv och för dina nära och kära. När allt är gjort kan du njuta mer av livet genom att det som skaver för många – ger dig trygghet. Enkelt blir det dessutom genom att ta hjälp. Fenix Family berättar mer om sin tjänst som flätar samman försäkring, sparande och juridik i ett livsplaneringspaket. Du som medverkar erbjuds paketet helt kostnadsfritt (värde 5999 kr)

hero 2 310x220.a1f16eaa

Fonder kopplade till omställning

– Vi vet att ädelmetaller och grön-teknik-grundämnen är avgörande för omställningen till en hållbar värld. I vårt nuvarande ohållbara finansiella system är vi också säkra på att guld- och silverinvesteringar är vinnare, säger Eric Strand, grundare av AuAg. Erik känner du kanske till som fäktare? Han medverkade i OS i Seuol 1988. Idag gör har han stor framgång inom fondmarknaden.

2019 grundades AuAg Fonder av Eric. Den första fonden lanserades samma år.  2019 var också det år som det periodiska systemet firade 150 år. Grundämnena och deras alla unika egenskaper lyser som en röd tråd genom hela AuAg Fonders erbjudande.

AuAg utmärker sig framförallt genom sitt unika fonderbjudande och digitala marknadsstrategi. Idag har AuAg fyra daglighandlade fonder och en börshandlad fond (ETF), samt mer än 40 000 investerare i Europa, allt med Sverige som bas och ursprung.

Eric kommer till Hässleholm och berättar mer om sig och marknaden för fonder där ädelmetaller är ett utgångsläge

skarmavbild 2024 05 08 kl. 11.27.46

Välkommen till Statt

Den 29 maj har du möjlighet att delta i ett seminarium på Statt i Hässleholm. Det är ett kostnadsfritt evenemang där företrädare från Fenix Family berättar mer om livsplanering och Eric Strand om möjligheterna kring ädelmetaller.  

Arrangör är ett lokalt företag från Hässleholm, SKFS, som i sin tur bjudit in representanter från Fenix Family, Sharpio och AuAg. Det förstnämnda är beteckningen för guld – vilket också kan sammanfatta syftet med evenemanget. En guldsits kan vara både ekonomisk och trygg.

Via nedan länk kan du läsa mer om seminariet och hur du anmäler dig.

https://skfs.nu/wp-content/uploads/2024/05/SKFS-Inbjudan-Maj-2024.pdf

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x