Espresso – Din lokala tidning
skärmavbild 2023 05 16 kl. 13.52.55

Seniorbolaget söker fler medarbetare i Hässleholmsområdet

Att arbeta hos Seniorbolaget är ett bra sätt att hålla igång kropp och själ. Förutom att du rör på kroppen får du ett socialt umgänge där du träffar andra seniorer och kunder. Genom ditt arbete underlättar du våra kunders vardag och möts ständigt av positiv respons för det arbete du utför. Hos oss är du och det uppdraget du utför alltid försäkrat, vilket ger dig en extra trygghet i din anställning.

Vi skulle bli väldigt glada om du valde att arbeta med oss och vi kommer att göra allt vi kan för att du ska känna dig välkommen i vårt gäng. Vi ser gärna att du är serviceinriktad och utifrån det har en drivkraft att kunna hjälpa våra kunder. Som senior hos oss får du en trygg och fri anställning, en aktiv och social vardag och en bättre ekonomi. Hos oss får du timlön där semesterersättningen ingår i timlönen. För tjänsten krävs att du behärskar svenska i både tal och skrift samt har körkort för bil.

Genom att jobba för oss så är du det vikigaste vi har, vårt ansikte utåt. Er kunskap och rutin hoppas vi kunna tillvarata på bästa sätt. 

Vår affärsidé

Seniorbolagets affärsidé är att anställa pensionärer på timbasis vilka utför arbete åt våra kunder, som till exempel trädgårdsarbete, snickeri, måleri eller städning. Till privatmarknaden säljer vi mestadels tjänster som är berättigade till ROT och RUT avdrag. Även tjänster som fastighetsskötsel, vaktmästeri och städning till företag säljer vi.

Vi har verksamhet på många orter runt om i landet, från Sundsvall till Skåne. Varje område har en Projektledare som är lokalt ansvarig för verksamheten i det distriktet. Seniorbolagets huvudkontor ligger i Rönnäng på Tjörn.

Alltså anmäler du ditt intresse enklast genom att kontakta oss på det telefonnummer du finner på sidan Här finns vi (välj det område ni vill arbeta i). Efter det så kommer ni att bli kallad till en första intervju. Vidare går vi igenom din kompetens och erfarenhet och matchar det mot våra tjänster för att se vad du kan och vill jobba med.

Vill du veta mer om hur det är att jobba i Seniorbolaget, kontakta oss så berättar vi mer.

Avslutningsvis, Välkommen att jobba med Seniorbolaget!

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x