Espresso – Din lokala tidning
Image default

Sill i midsommar

sill till midsommar

Sill i midsommar

Johnny Billinger Sill i midsommar Sill i midsommar Skriv ut
Portioner: 4
Nutrition facts: calories fat

INGREDIENSER

Sås:

½ dl svensk söt senap, ½ dl ljus fransk senap,1 dl socker, 1 äggula,1 msk vinäger, ½  dl olja, 1 dl finhackad dill.

SÅ HÄR GÖR DU

Blanda alla ingredienserna till såsen. Skär de väl avrunna sillfiléerna i sneda bitar.Vänd ner dem i såsen och låt dem dra 2-3 dagar i kylen.

 

Recept i samarbete med husmanskostens vänner. Bo Martinsson.
Bild kan i vissa fall vara mer inspiration än spegla slutresultatet
Testa receptet, kommentera och bifoga bild

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x