Espresso – Din lokala tidning
Image default

Sillåda med Kaviargrädde

Sillåda med Kaviargrädde

Johnny Billinger Sillåda med Kaviargrädde Sillåda med Kaviargrädde Skriv ut
Portioner: 4-6
Nutrition facts: calories fat

INGREDIENSER

600 g sillfilé

0,5 -1 tsk salt

1 dl vispgrädde

1 dl kaviar

2 msk gräslök

2 msk hackad persilja

2 msk hackad dill

2 msk ströbröd

SÅ HÄR GÖR DU

Lägg sillfiléerna med skinnsidan nedåt på en skärbräda. Salta försiktigt. Rulla ihop filéerna och lägg rullarna med skarven nedåt i en smord, ugnssäker form.

Sätt ugnen på 225 grader. Blanda samman grädde, kaviar och kryddgrönt. Häll blandningen över strömmingen. Sikta över ströbröd.

Sätt formen i mitten av ugnen och grädda sillådan ca 20 min. Servera lådan varm eller kall.

ÖVRIGT

Att skåla i: Varför inte Östgöta Sädesbrännvin? Bo Martinsson.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x