Espresso – Din lokala tidning
Image default

Sillbakelse

Sillbakelse

Johnny Billinger Sillbakelse Sillbakelse Skriv ut
Portioner: 5 bitar
Nutrition facts: calories fat

INGREDIENSER

Kavringsskivor eller några landgångsbröd

Fyllning :

1 matjessillfilé

1 ägg hårdkokt

1 liten gul lök

1 dl majonnäs

1 dl creme fraiche

½ dl dill 

Svartpeppar nymald

Garnering:

100 g färskost 1 liten rödlök dill gräslök

SÅ HÄR GÖR DU

Ta ut 10 st rundlar ur brödet.

Finhacka matjessillen, äggt, dillen och den gula löken. Blanda detta med majonnäsen, crème fraichen och krydda efter smak med svartpeppar.

Portionera ut blandningen på 5 av rundlarna. Bred ett lager med mjukost på övriga 5 rundlar och placera dem över blandningen.

Garnera med rödlöksringar, finhackad dill och gräslök. Avsluta med en liten dillkvist.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x