Espresso – Din lokala tidning
snall

SNÄLL – Är den varmaste känslan

LEDARE. Säger man ett ord flera gånger i rad så tappar man liksom innebörden. Men när man stannar upp och verkligen funderar på ordet
– så får det en mening som dessutom kan orsaka en varm känsla. Så funkar ordet ”snäll”.

För mig så handlar det om att inte utgå från mig själv utan att se något bra i andra. Har man sig själv som referensram så kan andra lätt bli dumskallar som gör eller säger korkade saker. Men så är det ju oftast inte. I 99,9 fall av hundra så har vi alla en sund och klokt inställning med goda avsikter. Det som gör handlingar korkade – är våra egna värderingar utan att ha ”historien bakom”. Den äger ingen annan. Den har vi andra inte en susning om. Så var inte så snabb och döma. Det vi kan vara säkra på är att över tid så har vi alla ändå fel.

Du som läser den här tidningen, vet att vi aldrig utgår från någon politisk färg, från någon bestämd uppfattning, från att någon ska hängas ut, straffas eller granskas. Det är annars ganska vanligt i många andra tidningar, så vi gör tvärt om. Vi utgår från goda gärningar, engagemang och allt som gör livet ännu bättre för oss alla som lever här. Goda och snälla nyheter är viktigt. Det smittar och skapar glädje. Det inspirerar och motiverar till att öka den positiva vågskålen för att få mer balans. Vi behöver inte mer elände. Det vi aldrig kan få nog av är den varma känslan som uppkommer när någon är snäll mot dig.

Detta är en snäll tidning där avsikten är att varje gång, erbjuda dig som läsare, något genuint. En positiv känsla som förhoppningsvis gör dig lite glad. Något du kan sprida vidare till andra.

Det är snällt.

Johnny@espressomedia.se

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x