Espresso – Din lokala tidning
Image default

Snapsanjovis

Snapsanjovis

Johnny Billinger Snapsanjovis Snapsanjovis Skriv ut
Portioner: 4
Nutrition facts: calories fat

INGREDIENSER

2 burkar ansjovisfiléer ( á 125 g)

Marinad:

1 rödlök

1 vitlöksklyfta

2 msk olivolja

½ msk rödvinsvinäger

peppar

Garnityr:

Dillkvistar

SÅ HÄR GÖR DU

Häll av spadet från ansjovisen och lägg den i en skål. Spara spadet för framtida användning som krydda.

Skala och hacka rödlöken och vitlöken.

Rör ihop olivolja och vinäger, peppra. Tillsätt rödlök och vitlök och häll marinaden över ansjovisen. Rör om lite och garnera med dillkvistar.

Låt stå och dra något medan Du dukar fram övriga tillbehör.

Till servering:

Rostat vitt bröd eller rostat knäckebröd, smör, lagrad ost.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x