Espresso – Din lokala tidning
etta1

Snart smäller det för GLÄDJEREVYN

SHOW. Efter över ett år av repetitioner är det äntligen dags för Glädjeakademins första stora stund i rampljuset. Glädjerevyn har premiär den 7 maj, och Jessica Persson som är både producent, skådis och allt-i-allo i produktionen ser fram emot mötet med publiken.

– Det här har varit en fantastiskt rolig resa. Vi har en ensemble som är den mest positiva jag någonsin har jobbat med, säger Jessica Persson, som tillsammans med Lars Magnusson har hållit i trådarna kring arbetet med föreställningen sedan starten.
– Det blir mycket musik och dans. Vi har helt utgått i från skådespelarnas önskemål och idéer och låtit dem forma revyn. Nina Parkeborn som är vår koreograf har varit en stor del i produktionen, och både hon, Lasse och jag kommer att vara med på scenen under föreställningen.

INGA SPÄRRAR!

Dans, musik, sång och komik är huvudingredienserna i revyn.
– En ny ensemble är alltid en ny erfarenhet, det är alltid lite tveksamheter innan man lärt känna varandra. Nu har vi lärt känna allas styrkor, och det som utmärker Glädjerevyns gäng är att det finns inga tveksamheter! De är redo att kasta sig ut i vad som helst, utan några spärrar. Så önskar jag att man alltid kunde jobba, säger Jessica.

FRAMTIDSPLANER

Visst börjar det bli lite premiärnerver. Scenerfarenheten i revygänget varierar stort, och det blir alltid lite mer på allvar när man börjar repetera med scenkläder och tightare tempo.
– Men det betyder också att man är lite mer på tårna. Redan den 5:e maj har vi smygpremiär med publikrep för sponsorer. Totalt blir det fyra föreställningar och två är för allmänheten. Efter det tar vi en paus under sommaren innan vi kör igång igen med arbetet inför nästa års föreställning, säger Jessica.

TEXT: ERIK@ESPRESSOMEDIA.SE
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x