Espresso – Din lokala tidning
Kommun

Socialförvaltningen i Älmhult söker sommarjobbare

sommarjobb hos socialförvaltningen i älmhult
I sommar när vi tar semesterledigt behöver vi din hjälp till verksamheterna särskilt boende för äldre, hemtjänst, omsorg funktionsvariation och personlig assistans.
Hemtjänst

Arbete inom hemtjänst passar dig som trivs med ett rörligt och självständigt arbete med mycket eget ansvar. Du hjälper främst äldre människor i deras eget hem med personlig omvårdnad, hygien, dusch och serviceinsatser som inköp, tvätt, städ och att svara på trygghetslarm.

Särskilt boende för äldre

Arbete på ett särskilt boende för äldre passar dig som vill arbeta nära de äldre i deras vardag på boendet. Arbetet är mycket varierande. Du får hjälpa till med sociala aktiviteter, personlig omvårdnad, hygien, dusch och medicinering.

Omsorg funktionsvariation

Detta arbete passar dig som vill ge stöd till personer med funktionsvariation på våra gruppbostäder, servicebostäder och daglig verksamhet. Arbetsuppgifterna består bland annat av att stödja brukaren i vardagen med städ, matlagning, omvårdnad och fritidsaktiviteter.

Personlig assistans

Arbete inom personlig assistans passar dig som trivs med ett självständigt arbete med mycket eget ansvar där du stöttar en specifik individ i dennes eget hem. Det kan innebära hjälp med personlig hygien, att klä av och på sig, att äta, att kommunicera med andra och att utöva en aktiv fritid.

KONTAKT: SERVICECENTER

TELEFON: 0476-55 000E-POST: info@almhult.seBESÖKSADRESS: Stortorget 1, Älmhult

Relaterade inlägg

Landshövdingens besök i Ö. Göinge

Ingela Lindström

Om att Växa Tryggt

admin

Utbildning ska förbättra statistiken

admin

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

X