Espresso – Din lokala tidning

Solfilmscenter i Älmhult öppnar på heltid

Emil Ståhl har ett bilintresse med sig från hemmet. Det har lärt honom att meka och köra alla sorters bilar. Redan när han var 15 år så börjande han träna på att sätta solfilm på bilrutorna. Tekniken har han sen tränat på tills han startade sitt företag Solfilmscenter för drygt ett år sen. Från och med den 1 november tar han steget fullt ut och satsar 100 % som företagare.

Intresset och behov av solfilm, ökar ständigt. Idag så är det inte bara solskenet som ska dämpas.

– Nej men det håller nere temperaturen i bilen eller maskinen, berättar Emil. Många traktorer, skogsmaskiner mm, har behov av solfilm för att man ska klara av att jobba. Det finns datorskärmar i maskinerna idag som kräver ett dämpande solskydd. Sen innehåller all solfilm ett splitterskydd ifall något skulle hända. Men du får också ett insynsskydd. Så när det gäller bilar blir det oftast bakluckan och bakrutorna som får solfilm.

Därför väljer man solfilm

  Insynsskydd

  Värmedämpande

  UV-skydd mot solljus

  Säkerhet och splitterskydd

Jobb på heltid

Emil kommer närmast från en anställning hos Mekonomen i Älmhult. Men nu blir det full satsning på företaget.

– Ja det är lite nervöst. Nu blir det ju mer på allvar. Kunderna finns hos alla bilsäljare som kan behöva någon som sätter solfilm på bilar som säljs. Jag kommer också att jobba med alla entreprenadföretag med olika maskiner samt privatpersoner och andra företag som vill ha solfilm på sina bilar eller fastigheter. Så det finns mycket att jobba på.

Halva priset

Den första november öppnar Emil upp nya företaget på heltid. Under hela november har han därför valt ett erbjudande.

– Ja jag lämnar 20 % rabatt på alla bilvårdsprodukter i november. De första 10 nybokningarna av solfilm till personbil får 50 % rabatt (värde från 1400 kr). Du får dessutom livstids garanti på solfilmen.

Företaget ligger på Borggatan 2, dit man kan komma med sina frågor och önskemål.

– Jag ser fram emot att på heltid få träffa nya och gamla kunder och hjälpa dem fram till en optimal lösning, avslutar Emil.

Vi erbjuder 20 % på alla bilvårdsprodukter under november.

Fakta emil

Namn: Emil Ståhl

Ålder: 31 år

Bor: Möllekulla, Älmhult

Familj: Son, föräldrar, systrar, nära och kära

Intresse: Bilar

Aktuell: Nyföretagare

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x