Espresso – Din lokala tidning
meretetillman 710x1065

Sommar, lov och rock i Skånes gröna hjärta

Juni började lika fint som maj slutade och vi har haft varma fina dagar. Mitt kontor vetter mot skolan i Broby och dagligen passerar våra elever när de ska till och från skolan. Jag tänker att ropen, skratten och hoppsastegen varit fler och jag misstänker att det har haft att göra med att vi befinner oss på upploppet och att våra barn har ett långt härligt sommarlov framför sig. Vi berättar idag om de lovaktiviteter som anordnas under sommarlovet.

Vi har ju stora publikmagneter i vår kommun. Det är bland annat våra skogar, vårt vatten och vårt Wanås som drar besökare från när och fjärran. Ett annat evenemang som drar fantastiskt mycket folk är Time to rock. Rockfestivalen i Knislinge har redan nu, en månad innan start, slagit publikrekord. Det är på något sätt väldigt göingskt att höra om hur denna festival startade och har utvecklats.

Ett kompisgäng, som ville göra något för sin bygd och brinnande intresse för musik, har med ett jäklaranamma placerat Knislinge på den nationella musikscenen på väldigt kort tid.

Det borde inte vara möjligt men i Östra Göinge, här gaur da!

Det börjar bli dags för semester för många av våra medarbetare men kommunen har verksamhet dygnet runt, året runt. Jag vill passa på att önska alla en härlig sommar och en skön ledighet när det blir dags för det.

Merete Tillman

Kommundirektör

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x