Espresso – Din lokala tidning
20230812 105719

Sommar med Taxkalas

Vi har varit på Taxkalas I Vedema , där träffade jag mina vänner Ebbe, Ture och Bosse . Där var jättemånga fina taxar och vi fick godis också! Matte fick god tårta men jag fick smaka lite på grädden. Sötast av alla var en liten valp som hette Dennis sa matte, då blev jag lite förnärmad för det är ju jag som är sötast !!

Väl hemma fick matte vila igen. Hon är lite trött nuförtiden, dessutom är hon glömsk. Hon har några konstiga uttryck. Ett är

– jag lägger det här så länge så vet jag var den är ….

Sedan går hon och letar i timmar efter glasögonen eller kläder eller något annat. Husse säger att hon har hål i huvudet men jag har tittat och där är inget!!

20230812 102215

En dag kom matte hem med en ny kompis till oss! Hon hade hittat honom på vägen utanför Sibbhult, han sprang på vägen och höll på att bli påkörd! Det var en fransk bulldag sa hon, men han pratade svenska för jag förstod direkt vad han ville ! Jag hade ju precis löpt så jag visade vem som bestämmer.

Hjördis däremot var överlycklig!

20230813 133352

Dom sprang runt som galningar i trädgården medan matte ringde polisen. Sedan körde Hon iväg till Knislinge och kollade hans chip nummer på Lejonetsveterinärklinik. Hon hittade ägaren och kunde återlämna hunden.

Jag tänkte att det var ju en himla tur för en hanhund som går och pinkar på alla mina leksaker det vill jag inte ha här var dag.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x