Espresso – Din lokala tidning
Image default

Sommarsallad

Sommarsallad

Johnny Billinger Sommarsallad Sommarsallad Skriv ut
Nutrition facts: calories fat

INGREDIENSER

0,5 dl pinjenötter

150 g fetaost

500 g vattenmelon

1 dl svarta oliver

1 dl oregano eller mynta

Dressing:

1 msk honung

1 msk olivolja

1 msk färskpressad lime

SÅ HÄR GÖR DU

Rosta pinjenötterna i en torr panna och låt dem svalna.

Skär fetaosten i bitar.

Skär bort skallet från vattenmelonen och skär den i munsbitar, peta bort så många kärnor Du kan.

Rör samman alla ingredienserna till dressingen i en serveringsskål.

Blanda ner fetaost och melon.

Vänd ner oliverna och strö över pinjenötterna.

Toppa salladen med oregano eller mynta.

ÖVRIGT

Bo Martinsson.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x