Espresso – Din lokala tidning
göinges bästa sida

Sommartidning Göinges bästa sida – ute nu

Varje år så väljer några tusen danskar, tyskar, holländare att bo i, eller nära Göinge. De har stugor och sommar hus här och Göinge är deras paradis. Här finns skogen, vildmarken, tillgängligheten till natur och allt vad det medför. En enorm lyx för så många människor. Men så unik att de investerar både tid och pengar att få uppleva vår vardag.

Våra butiker i norra Skåne är väl medvetna om skiftet. När många av oss åker till havet eller söderut, så får man träna på både danskan och tyskan. En trevlig och välkommen övning som just nu inletts. Våra sommargäster har några veckor på sig att uppleva. De åker runt och konsumerar Göinge. Varje år så producerar Espresso en egen tidning till våra sommargäster. Göinges bästa sida. Den är på svenska eftersom vi vet att denna målgrupp gärna lär sig språket eller lägger tid på att översätta. Så ju bättre de blir på svenska, desto större chans är det att de flyttar hit mer permanent.

Göinges bästa sida skickas ut till alla sommarboende i sju kommuner. Det innebär bostäder i Kristianstad, Hässleholm, Olofström, Östra Göinge, Osby, Markaryd och Älmhult. Syftet är att inspirerad till nya upptäckter och självklart att hjälpa dem hitta fram till alla annonsörer som håller öppet i sommar för att uppfylla behov och drömmar.

Om du själv är nyfiken på vad tidningen innehåller så går det bra att klicka och kika. Här finns mängder med tips för dig som har hemester.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x