Espresso – Din lokala tidning
sommar i osby

Sommartidning i samverkan med turistförening och Osby kommun

En tidning innebär något som är aktuellt här och nu. En tidning är också något som skapar känslor och får läsaren att agera. När turisterna kommer hit, så är det precis det vi vill att de ska göra. Det är dessutom precis det de själv vill göra. De vill ha tips och råd för hur de bäst möjligt kan använda den tid de har till sitt förfogande.

Snapphanerikets turistförening och Osby kommun vill ge våra besökare ett minne för livet. Det skapar både goda ambassadörer och trafik till dem som valt att medverka i tidning.

– Vi fick uppdraget att både göra tidningen och ordna med finansiering. Precis det vi jobbar med 52 veckor om året. Eller ja, 48 veckor. De resterande fyra smider vi nya tankar och idéer.

Tidningen delas nu ut via ett stort antal annonsörer och via några strategiska platser runt om i Osby kommun. Vill du kika i den och se hur alla har marknadsfört sig, så finns det både exemplar “på byn” eller via vår hemsida. Bara klicka dig in till espressomedia.se och sen vidare genom puffen i högerkant – Läs senaste numret av Espresso här>>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x