Espresso – Din lokala tidning

Spännande framtid för Claessons Elektriska

I ett halvt år har Jonas Carviken drivit Claessons Elektriska och Knislinge Elbyrå sen han tog över företaget efter Kjell-Åke och Åke Claesson. Ett stort steg och samtidigt ett stort ansvar.

– Ja men det har också varit roligt och inspirerande, berättar Jonas. Det var ett bra företag att ta över och nu ska vi växa då efterfrågan på våra tjänster ökar.

Claessons Elektriska har depåer i både Osby och Knislinge.

– Ja det blev så när vi tog över Elbyrån för några år sen. Men i princip är allt samma företag. Det betyder dock att vi har ett stort upptagningsområde och finns på många håll i norra Skåne och Blekinge, förklarar Jonas. Vi är fem elektriker där vi tillsammans kan erbjuda tjänster och montage inom alla delar. Från starkström till elektronik.

Fixa fiber

Fiberanslutningar är något som är både aktuellt och en stor del av företagets vardag i framför allt norra Skåne. När grävningen och fiberdosan väl är på plats, så ska nätverken dras till TV, bredband och datorer. Det behövs i många fall även strömtillförsel.

Ett annat område som blir allt vanligare är kompletta passersystem för både tillträde och larm.

– Efterfrågan gäller både företag och hushåll, förklarar Jonas. Vi har här ett mycket bra samarbete med Safepartner.

Erbjuder vitvaror

Många uppdrag för Jonas och hans kollegor handlar om installation av vitvaror.

– Ja i många fall innebär bytet också någon form av elinstallation, förklarar Jonas. För att hjälpa våra kunder fram till en bra lösning så erbjuder vi även försäljning av vitvaror. Det är i första hand det svenska märket Cylinda.

– De flesta tycker att det känns bekvämt och tryggt att få både produkt, installation och garantin från ett och samma företag, förklarar Jonas.

Fakta:

Företaget har varit aktivt i 35 år då det startades av Kjell-Åke och Åke Claesson. Idag finns depåer i Osby och Knislinge. Verksamheten inkluderar alla arbetsområden från hög- till lågspänning.

Vi hälsar alla gamla och nya kunder välkomna till Claessons Elektriska

070-5714053 jonas@claessonsel.se  www.claessonsel.se

Vi erbjuder

All form av elinstallation

Installation och försäljning av vitvaror

Fiberanslutningar

Nätverk och elektronik i hemmet

Installation av passer- och larmsystem

Belysningsstyrning

Detta är Jonas:

Namn: Jonas Carviken

Ålder: 36 år

Bor: Osby

Familj: Fru och en son på 6 år

Intresse: Mountainbike och tid med familjen

Aktuell: Företagare med expansionsplaner

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x