Espresso – Din lokala tidning

Sparbanken Göinge – Lokala kontor och nöjda kunder

SKI Kundnöjdhet – Sparbanken Göinge
Svensk Kvalitetsindex, SKI, presenterade 2019-09-30 resultatet av sin årliga branschmätning av svenska banker. Förtroendet för bankbranschen ökar. Sparbankerna som grupp kom bland topp tre. Sparbanken Göinge som enskild sparbank är banken som har mycket nöjda kunder och kom på andra plats, index 82,5, inom gruppen. Stort TACK till våra kunder!

Idag är det ganska vanligt att banker försvinner från de mindre orterna pga. att tjänsterna blir mer och mer digitala. Men inom Sparbanken Göinge så tänker man lite annorlunda. Banken har kontor i Vinslöv, i Glimåkra, Röke och Farstorp. På samtliga orter utvecklas verksamheten. Att finnas lokalt, är centralt i bankens erbjudande. Samtidigt erbjuds kunderna självklart digitala lösningar efter behov. Detta tillsammans med att vara personlig och trygg.

Nya rum i Glimåkra
Banken i Glimåkra är det näst största kontoret av fyra. Här ansvarar Anne Halliday med hjälp av sina sju kollegor. Kontoret har under året fått en ordentlig uppgradering och renovering.
– Ja förutom att vi fått en ljus, moden och bekväm kundmottagning så har vi också fått fler mötes rum, berättar Anne.. Nu har vi möjlighet att ta emot våra kunder i härliga rum.

Utöver kundmottagningen så har även personalen fått en trevligare arbetsmiljö. Både vad gäller personal- och kundutrymmen.
– Vi satsar på våra lokala kontor och på relationen med både privatkund och företag, menar Anne. Kommentarerna från våra besök har enstämmigt varit positiva. Det gäller självklart även alla oss som jobbar här.

Välkommen till Trivseldag
Den 31 oktober har vi vår Trivseldag. Då visar vi gärna upp våra nya lokaler här i Glimåkra.. Banken bjuder på kaffe och tårta, ballonger och en liten present till barnen.

Text: johnny@espressomedia.se

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy