Espresso – Din lokala tidning

Spindelnät

”Framgång  är inget du har. Det är något du har haft och kan få igen.” Så definierar Petter Stordalen* det sköra och nödvändiga i att aldrig sluta utvecklas. Så ser han på sitt spindelnät. 

Varje dag innebär nya trådar som skapar nya möjligheter. Du lär känna nya människor. Provar nya vägar och nya sätt att lösa ett problem. Du spinner och skapar ett nät som bara blir större, starkare och säkrare. Då går allt framåt liksom av sig själv.

Framgång måste inte handla om pengar och fina jobb. Det får heller inte blandas ihop med tur. Tur kan alla ha och kräver ingen direkt insats. Framgång kan lika gärna vara att släppa pakethållaren och se ditt barn fortsätta cykla. Att stå framför alla människor och andas lugnt. För du är trygg i det du ska säga. Du har planerat, tränat och visualiserat ett positivt mottagande. Framgång är ingen slump. Det är ett ständigt arbete och planering med något som du vill uppnå, uppleva, utveckla. Den är individuell och lika unik som du själv.  Därför kan ingen annan mäta – eller jämföra. Det kan bara du. Glöm dock aldrig bort att fira.

För en go känsla vill man uppleva igen och igen.

*Petter Stordalen är en norsk mångmiljardär och ägare till hotellkedjan Nordic Choice Hotels.

johnny@espressoreklam.se

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x