Espresso – Din lokala tidning

Spöken flyttar in på Borgen i Osby

Oktober närmar sig och hösten är ett faktum. Allt är dock inte riktigt som vanligt, det ryktas om spöken på Borgen i Osby.

Ska man lyssna på gamla sägner och berättelser så talas det om en föreställning som sätts upp vart hundrade år. Omständigheterna är högst oklara men den 26 oktober med start klockan 19.00 medverkar artistgruppen Showtime till att tolka musik och dans i olika stilar, spökena har sagt sitt och det blir minst sagt fullt ös.
Du som gäst bjuds rakt in i en spökhusmiljö med allt vad det innebär. Knarrande golv, gamla kläder, besynnerliga karaktärer och spindelväv i mängder. Tillställningen är uppbyggd som en dinnershow vilket innebär att det serveras mat mellan diverse spektakulära shownummer.

Vill du vara säker på att inte missa höstens spökigaste föreställning bör du ringa till Borgen och boka din biljett omgående. Osby Konsertförening och Restaurang Borgen i samarbete med artistgruppen Showtime önskar dig varmt välkommen till en kväll i minst sagt annorlunda format.

Text: Helena Wessman
Foto: Tord Martinsson

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy