Espresso – Din lokala tidning

Spökligt och festligt på Borgen

Det finns en sägen om en man som går igen vart hundrade år, syftet med hans återkomst är alltid den samma, nämligen att sätta upp en show som bygden sent ska glömma. Ingen vet vem han är eller vart han kommer ifrån. Det sägs att han alltid går klädd i svart hatt och blankputsade skor. En sak är i alla fall säker, hans föreställningar har alltid lockat man ur huse.

Show med sång och musik
Nu laddar Osby Konsertförening, tillsammans med Showtime och Borgen för en Halloweenfest den 26 oktober. Konceptet bygger på show á la Wallmans, med sång och musik. Inramningen blir ett spöktema och festmåltid serverad av Stefan Nilsson på restaurang Borgen.
Konsertföreningen, genom Tord Martinsson, håller i tekniken mm.
– Ja det blir ju en inledning i biosalen för att sätta högsta fart på upplevelsen från början, förklarar Tord. Därefter fortsätter festligheterna med show, quiz och mat på andra våningen. Så det kräver en hel del förarbete och koll under kvällen, för att allt ska funka.

Räknar med stort intresse
Biljettförsäljningen är nu igång och förväntningarna är som vanligt att fylla lokalen med ca 250 orädda gäster. Även om Borgen haft festkvällar tidigare med underhållning, så är det premiär för ett komplett koncept.
– Ja vi vet av erfarenhet att intresset är stort när vi erbjuder en helkväll. Så ett tips är ju att boka i tid, säger Stefan.

Text och foto: johnny@espressomedia.se

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy