Espresso – Din lokala tidning

Sportlovskul i Hallen!

Teater med “Sheriff Gospel Sam”, tävlingar med poängjakt mellan killer och tjejer, bibeldrama och dockteater. Och så glassfest på det! Det är något av det som väntar när Pingstkyrkan under torsdag till lördag ordnar tre dagar med Sportlovskul i Hallen i Osby.

 

Inför sportlovet storsatsar Pingstkyrkan på tre dagar med Sportlovskul i Hallen på Kristianstadsgatan 1 i Osby. Torsdag till lördag, 22-24 februari, slås dörrarna upp för alla barn mellan 0 och 120 år.

 

För programmet svarar Lars-Göran Rönnberg, eller Gospel Sam som han brukar kallas när han leder barnmöten. Varje dag bjuds det på en föreställning med Sheriff Gospel Sam. En Vilda Västern-miljö kommer att byggas upp där teatern spelas med Lars-Göran Rönnberg i huvudrollen, men också med flera lokala aktörer.

 

Förutom teater blir det tävlingar mellan killar och tjejer i en poängjakt samt bibeldrama och dockteater. Programmet är en timme långt. På torsdagen och fredagen startar det klockan 17.00 och på lördagen klockan 15.00. Då blir det också glassfest.

 

Sportlovskul är helt gratis och kräver ingen föranmälan.

 

Lars-Göran Rönnberg har tidigare arbetat som barnpastor i Linköping och har under många år rest runt till olika kyrkor och ordnat barnmöten. Sedan 2008 bor han i Osby.

 

Teaterpjäserna om Sheriff Gospel Sam har setts av många och blivit mycket uppskattade. De har även getts ut på DVD-skivor. Det är teater med mycket humor och glädje, men också med tänkvärda teman som hjälpsamhet och förlåtelse.

 

Mer info om Gospel Sam finns på http://www.gospelsam.se/

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x