Espresso – Din lokala tidning
Stämningsfull julskyltning i Lönsboda

Stämningsfull julskyltning i Lönsboda

Det blev en riktigt julmysig och trevlig julskyltning i Lönsboda söndagen den 5 december. Mycket snö, någon minusgrad och lite sol på eftermiddagen bidrog till att skapa en extra julkänsla.

Det blev en stämningsfull julskyltning i Lönsboda. Många julstämningssugna vuxna och barn sökte sig till julskyltningen under söndagen. I vimlet kunde de springa på Lönsbodas egen snögubbe, Jimmy Ekborg. En av alla som besökte julskyltningen var kommunalrådet Niklas Larsson.

Stämningsfull julskyltning i Lönsboda

Ett självklart inslag på en julskyltning är tomten. Så även denna dag. Tomten i sin släde tog emot alla barn utanför LGIF:s loppis och antikt. Glada och ibland lite blyga barn kunde hälsa på tomten och lämna sin önskelista inför julafton. De fick även ta en bild tillsammans med tomten om de ville det. Alla besökande barn fick en godispåse av tomten.
Det fanns även en tomte inne i församlingshemmet, där besökarna bjöds på julgröt.

I Medborgarhuset sprakade elden i kaminen och där var fullt med folk. Här hade Röda Korset kaffeservering och lotterier och på Bulten fanns det fiskedamm.

Byn bjöd på olika ställen att mingla. Utanför ICA fanns flera olika föreningar; FRG, Lönsboda innebandyklubb, Pistolskytteklubben och Lions med flera.

FOTO: Stämningsbild med gran och kyrka är tagen av Stefan Ekman

Inne på Café Kronan och Helgas bjöds det på stämningsfull och härlig musik under dagen. En varm julstämning spred sig till besökarna under denna julskyltning som också inramades med en avslutande konsert i kyrkan.

Stämningsfull julskyltning i Lönsboda
Stämningsfull julskyltning i Lönsboda. Både Jultomte och snögubbe fanns på plats.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x