Espresso – Din lokala tidning
image 6483441

Stort engagemang inför Handla Hemma mässa i Broby

Nu är snart förra årets succé tillbaka. Samarbetet mellan Göinge Näringsliv och Östra Göinge kommun blev ett lyckat drag som fyllde hangaren på Pappersbruksområdet. Nu är det dags igen.

Förberedelserna är igång och intresset för medverkan stor. Både bland medverkande och besökare.
– Ja vi var glada över det gensvar vi fick förra året, så förhoppningsvis kan vi jobba vidare med vårt lokala handelsfokus varje år framöver, förklarar Marie Elnertz från Göinge Näringsliv.
Grunden till satsningen kommer från Göinge Näringslivs projekt med att utveckla Östra Göinges lokala handel.
– Ja det blir ju så mycket bättre och större när vi går ihop gör något tillsammans, menar Marie. Att få visa fram bygdens utbud under trevliga förhållanden är roligt för oss och säkert inspirerande för alla dem som valt att medverka.

marie elnertzFolkligt, festligt och fullsatt
Förutom handel så blir det en ”blåljusdag”. Räddningstjänsten är på plats tillsammans med sjöräddningens helikopter. För barnen så kanske det är Pidde P som lockar och rockar mest?

pidde p unitedstage handla hemma goinge naringsliv


– Ja vi räknar med att det blir folkligt, festligt och fullsatt, säger Marie. Allt tyder på att det blir en härlig dag. Syftet är att vi tillsammans stärker den lokala handeln, det har vi alla nytta av. Men vi ska ha roligt också, så välkomna hit, avslutar Marie.

johnny@espressomedia.se

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x