Espresso – Din lokala tidning
dsc8537

Strandpaviljongen i Osby såld till dansk finansman

Ett av Osbys mest kända landmärken ska få nytt liv igen. Byggnaden vid Filosofens strand har en rik historia som genererat mängder med minnen i flera decennier. I modern tid så har flera försök gjorts för att skapa nya minnen. Men av olika skäl, så har sessionerna blivit kortvariga. Nu är det dock dags igen.

Ny ägare till Strandpaviljongen är Rand Invest som ägs av finansmannen Kim Rand från Köpenhamn.
– Först och främst köpte vi fastigheten för den fantastiska placeringen, berättar Kim. Både vad gäller restaurangen men också närheten till centrum och Osbys placering.
Nu börjar arbetet med att hitta en duktig köksmästare som vill arrendera lokalerna.


Söker ny köksmästare

Kim Rand var dock inte imponerad över interiören som inte stod i paritet till läget och miljön. I dagsläget är det dock oklart vad det innebär i investeringar.
– Vi letar idag först och främst efter en köksmästare och ifall någon som läser artikeln blir nyfiken, så är man välkommen att kontakta mig, avslutar Kim. Telefon till Kim är +45 40 818 383.

johnny@espressomedia.se

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x