Espresso – Din lokala tidning

Succé på nytt för Familjedagen

Familjedagen kan numera kallas tradition i och med att det var för tredje året i rad som dagen arrangerades av Osby Shopping. Alla var glada och hela Osby centrum blommade upp då det var aktiviteter för både stora som små. Vädret visade sig från sin bästa sida med klarblå himmel och strålande sol.

Här fanns det många olika aktiviteter somt man kunde ta del av och allt var gratis förutom karusellerna. Här drog Gycklarparet sin vagn genom Osby centrum och trollade inför en hängiven publik, det var matmässa med nysvenskars mat som folk bjöds på.
Lions hade sin populära loppmarknad som vanligt, där man kunde göra verkliga fynd.
Polisbilen, brandbilen och en traktor fullastad med stockar var till allas barn förtjusning också på plats. På kvällen visades det film på storbilds-TV nere vid sjöängen.
Sammanfattningsvis en mycket lyckad dag och kväll i Osbyshoppingsanda.

Nere vid centralparken så var det hoppborgar och underhållning för barnen såsom allsång och ansiktsmålning. Där träffade vi också på Jimmy Ekborg, centrumledare i Osby kommun och som tillsammans med Osby Shoppings medlemmar arrangerade detta stora evenemang som växer för varje år.

Hur känns det idag med Familjedagen?
– Det känns fantastiskt. Här finns nåt för alla att uppleva, och i år är det större än tidigare och så är det mer detaljaktiviteter med rörlig underhållning som man möter i miljön. Man måste förnya sig från år till år och idèerna är många och de poppar upp hela tiden, säger Jimmy.
– Och jag vill poängtera att Handlarna i Osby shopping är oerhört viktiga i sammanhanget och det är de som tillsammans med sponsorerna ser till att det blir verklighet av denna dagen som just är till för familjen, avslutar Jimmy innan han hastar vidare.

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy