Espresso – Din lokala tidning

Superlokalt

För oss som gör denna tidning  är det viktigt att ni läsare förstår hur allt kuggar ihop. Vi är ett litet lokalt företag som 20 gånger om året kämpar för att få ihop våra tidningar.   

Vi bor och verkar här. Mer lokalt än så blir det inte. Eftersom detta är vår plats på jorden, så vill vi använda denna tidning på bästa möjliga sätt. Därför hyllar vi gärna alla fantastiska föreningar och engagemang. Vi lyfter kulturen som helt avgörande för trivseln. Vi hjälper nya företag med en bra start. Vi uppmärksammar goda insatser. Syftet är att visa fram allt det positiva i vår närhet, för det spelar roll.

Vi får inga bidrag eller presstöd. Vi säljer inga lösnummer eller prenumerationer. Vår enda intäkt är från de lokala annonsörer som väljer att annonsera i våra tidningar. De gör det möjligt för oss att producera och för er att ta del av det vi gör. Därmed får vi ut vårt positiva budskap och våra annonsörer får uppmärksamhet. Det kuggar liksom ihop i ett superlokalt kugghjul.

Till skillnad från flera andra tidningar med stora redaktioner, säljare och journalister så är vi tre personer som jobbar kontinuerligt med våra tidningar. Vi klarar det med stor hjälp från alla er som ständigt förser oss med tips, idéer och material – året runt.

Alla är ni en kugge i hjulet.

Nu gör vi ett litet uppehåll och tar semester. Vi laddar om inför hösten. Våra fantastiska annonsörer får därmed också lite lugn och ro, vilket de är värda. Vi vill önska er alla en helt underbar sommar. Vi kommer tillbaka till era postlådor igen i augusti, med nya superlokala nyheter.

Ha en fantastisk sommar!

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x