Espresso – Din lokala tidning

Svenska ord i toner

Ett program med Hasse&Tage-låtar

Annons
flexbanner avdelare 190x250

De flesta minns nog med glädje underhållningsgiganterna Hasse Alfredsson och Tage Danielsson. Sånggruppen ”Just for fun” med Iréne Jönsson, Ylva Palmgren, Ulf Gabrielsson och Yngve Lörup har denna gången plockat från Hasse&Tages stora låtskatt och framför sångerna tillsammans med musikerna Bengt Almfjord, Glenn Svensson och Mats Lindskog.

Det blir alltså inga Hasse&Tage-sketcher, det finns andra som är bättre på sådant, men däremot har vi kunnat välja bland en mängd låtar från duons revyer och filmer.

Annons
flexbanner avdelare 190x250

Publiken kan förvänta sig flera av de mest kända sångerna, t.ex. ”Bluesette” (Hör min bedårande sommarvals) och ”Att angöra en brygga”, men vi har även valt ut några som man sällan hör nu för tiden. Vissa sjöngs av Hasse och Tage själva medan andra var skrivna för artister som Monica Zetterlund, Lena Nyman, Brita Borg, Sonya Hedenbratt och inte minst sånggruppen ”Gals&Pals”.

För några år sedan satte vi ihop ett program med Povel Ramel-låtar, så det känns naturligt att vi ger oss i kast med Povels arvtagare inom underhållningsbranschen, Hasse&Tage och deras musikaliska guldkorn från 60-och 70-talet.

Svenska Ord i toner ges söndagen 3/2 kl. 16:00 i Osby Församlingshem.

]]>

Relaterade inlägg

Espressos lokala gratistidningar

admin

Miljömedveten motion med HHF

Johnny Billinger

Felix i Iran

Ingela Lindström

Laserdome samlar poäng på Galleria Boulevard

Johnny Billinger

Jenny Syrén fann sitt stora intresse i livet

Ingela Lindström

Från hushållstjänster till ledsagning och omsorg

Ingela Lindström

Sparbanken Göinge – Lokala kontor och nöjda kunder

Ingela Lindström

Veterinär Per Josefsson – djurens advokat

Ingela Lindström

Don´t get bitter- get better

Johnny Billinger

Good Morning UF – underlättar för morgontrötta

Ingela Lindström

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy