Espresso – Din lokala tidning

Ta inte dagen som den kommer

Kanske vi ska omvärdera  uttrycket att ta dagen som den kommer? Det känns ju inte så utvecklande att leva på hoppet och att låta slumpen styra och ställa i våra liv. Alternativet är att inte förlita sig på att allt ordnar sig med tiden. Vill du att något ska hända så är det betydligt bättre att se till så att det händer. Då krävs det en annan inställning än att sitta och vänta.   

Ni som är med så här långt kanske undrar vad man ska göra istället? Ja det är inte mer konstigt än att planera. Bestäm dig för vad du vill göra med ditt liv. Vad du vill uppnå, uppleva. Så vad kan morgondagen innehålla som tar dig ett steg närmare? Att ta det steget är miljoner gånger bättre än att ta det som det kommer. Varje dag ett nytt steg och du kommer allt närmare din dröm.

Men de flesta av oss vill ändå bara vara och låta allt bli som det blir. Det är ett val vi alla gör. Alla kan ju inte bli deckarförfattare, miljonärer, muskulösa, företagare, vasaloppsåkare eller tillsammans med skolans snyggaste. Eller så är det precis det vi kan, om vi inte tar dagen som den kommer?

“Success tends to bless those who are most committed to giving it the most attention.”

johnny@espressoreklam.se

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x