Espresso – Din lokala tidning
tek1

TEK Industri – Säkerhet på hög höjd

ANNONS. Säkerhet handlar ofta om kunskaper i kombination med utrustning du kan lita på. Inom exempelvis byggbranschen, installation av solceller, fönsterputs, takarbete, så behöver du kunna arbeta på höjden och samtidigt känna dig trygg.
– Ja lägg sen till att använda utrustningen rätt och samtidigt veta att den är besiktigad – så har du dessutom förutsättningar att undsätta andra vid behov, berättar Erica Ragnarsson från TEK industri.

Via kontakt med Erica kan du boka utbildningar, hyra eller köpa fallskyddsutrustning samt få till en löpande besiktning.
– Ja även om vårt utbud av produkter är brett, så kan vi erbjuda premium säkerhet för väldigt bra priser just nu.
Via ett showroom i Kristianstad eller hos Kontorsteamet i Osby och Jerå i Broby kan du boka tid för att testa utrustningen. Det gäller då en komplett fallskyddsutrustning där även hjälp ingår.
– Våra hjälmar har ett Mips-system som skyddar huvudet vid rotationsskador, berättar Erica.

Unika produkter
Säkerheten måste tas på fullt allvar. Det gör man först när personalen har rätt utbildning, när utrustningen är rätt och besiktigad. 
– Förutom att vi håller i instruktioner och utbildning, så utför vi även besiktning av utrustning, förklarar Erica. Vi rekommenderar gärna produkter från Kratos, som har sitt KS one system. Alla produkter är unika. Genom att scanna en QR kod så får du både instruktioner och tidigare besiktningsprotokoll. 
Om du hänger i en sele 20 meter upp i luften, så måste det kännas tryggt för att kunna utföra arbetet.

tek drives ab

Detta är TEK industri

TEK industri bildades 2022 och ingår som ett av sex teknikbaserade företag i Palm Holding koncernen. Erica Ragnarsson är utbildad och certifierad inom fallsäkerhet och den person du kommer i kontakt med för att få veta mer. Vi lägger även papptak, där vi sysselsätter 4 personer. Vi finns i Kristianstad, Karlshamn, Hässleholm, Osby och Broby.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x