Espresso – Din lokala tidning
osby näringsliv

Thomas Johansson – ny ordförande i Osby Näringsliv

Varför tror du att just du fick frågan att bli ny ordförande i Osby Näringsliv?

– Jag har bott i Osby sedan 2004 och under de tre senaste åren har jag dessutom min arbetsplats här. Att jag är en stolt ambassdör för Osby har nog framgått med tydlighet, både när jag pratar med bekanta i Osby och i mina sociala kanaler. Dessutom har jag erfarenheter från styrelsearbete i bland annat Hesslecity, en förening som vuxit och blivit ett viktigt forum för nätverkande i grannkommunen. I mitt arbete jobbar jag hela tiden med att se framåt, lösa problem, vara positiv och inte minst ha det lokala i fokus!

Vad blir Ditt fokus de närmaste sex månaderna?

– Att visa medlemmarna, som just nu är drygt 160 företag i Osby kommun, vilken viktig roll Osby Näringsliv har i kommunen. Genom engagerade och informerade medlemmarna skapar vi förutsättningar att bli fler. Vi har ett antal större evenemang som hanteras av centrumledaren Jimmy Ekborg, de ska planeras – och utöver det vill jag öven att vi har regelbundna träffar som t ex nätverksluncher där vi gästas av intressanta föreläsare. Nätverksträffar är ett ett bra forum för att våra medlemmar ska få tillfälle att utbyta idéer och lära känna varandra.

Berätta lite om dig själv!

– Oj, som jag nämnde tidigare har jag bott i Osby i drygt 20 år. Flyttade hit från Stockholm på grund av kärleken och en spännande utmaning på tidningen METRO. Jag har arbetat med tidningar och annonsförsäljning sedan mitten av 90-talet med ett kort avbrott under några år som Vd för dåvarande Wiwood i Vittsjö. Sedan 2021 jobbar jag på Espresso. Köpte hus 2006 som jag fortfarande bor kvar i och trivs fantastiskt bra. Är en engagerad, social och kreativ person som gillar att kunna få vara med och påverka. Arbetet med att hela tiden ta vara på de relationer jag har samt att skapa nya är något jag inte kan vara utan.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x