Espresso – Din lokala tidning

Tid för reflektion

Julen är en tid  då vi ska vara snälla. Mot varandra men också mot oss själva. Oavsett vad vi tycker om tomte och lutfisk, så är den närmaste tiden dagar då vi har möjlighet att reflektera. Kanske till och med ta några viktiga beslut som gör en förändring. Jag har anammat tre julklappstips för mig själv som kommer från Dan Hasson som vigt sitt liv åt folkhälsan. Alla hans tips kan du hitta på www.healthwatch.se.

Reflekterar och planerar gör även vi på Espresso reklambyrå, som producerar denna tidning. Därför tar det några veckor innan vi dyker upp igen – i en brevlåda nära dig. Vårt nästa nummer får ni den 23 januari. Då är julstöket över och granen hämtad av Lions.

2019 kommer att bli ett spännande år för oss. Det har vi redan bestämt. Exakt vad det innebär kommer vi att berätta när tiden är inne. Vi har en del bitar kvar som ska falla på plats först. Men innan dess så skulle vi vilja önska alla våra läsare, våra annonsörer och alla ni andra som gör det möjligt för oss att sprida positiva nyheter, en god jul och ett gott nytt år.

Johnny Billinger

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x