Espresso – Din lokala tidning

Till alla teatervänner

Hösten närmar sig med stormsteg och så även Riksteatern Osbys teaterprogram.
Programmet sträcker sig från september ända fram till början av december. November månad kommer att var fullspäckad av olika evenemang.

Tickster
En stor nyhet för i år är att vi säljer alla våra biljetter med hjälp av Tickster. Många har säkert redan stött på Tickster när ni köpt biljett till någon konsert eller annat evenemang.
Anledningen till att vi valt Tickster är att förenkla för både gäster och för våra engagerade i föreningen. Inte minst kommer kötiden in till föreställningar att minska avsevärt.
Alla biljetter kommer nu att säljas med hjälp av Tickster, även de som är gratis såsom Kickoff och Lars Walldovs föreläsningar. Ni kan alltså inte gå till Borgens reception och köpa en biljett.
Man kan fortfarande köpa biljett på plats innan föreställningen men vi ber er att försöka göra ett köp innan ni kommer till teatern. Biljetten levereras normalt via mail men för en avgift kan man få biljetten skickad till sin postadress.
För er som inte kan/vill använda internet för att boka biljett går det bra att ringa till Ticksters kundtjänst på 0771-47 70 70 dagtid så kommer dom att hjälpa er att köpa er biljett.

Hemsidan
Riksteatern Osbys nya hemsida har hittills fått väldigt bra recensioner. Det är en enkel och tydlig hemsida som är lätt att hitta på. Vi jobbar vidare på att få fram en ny tydligare kalender med integrerade funktioner som gör det lätt att hitta rätt föreställning och att boka sin biljett.

Kickoff Riksteatern Osby
Höstens teaterprogram börjar med Kickoff den 14 september där Ni bjuds på en presentation av Riksteatern Osby där vi informerar om det kommande programmet men även om nyheter i föreningen.
Därefter kommer Malmö Operas Kickoff där vi ser axplock av deras kommande föreställningar. Vi gästas av Emma Lyrén Fernandez som är anställd solist på Malmö Opera och har gjort roller i ett stort antal operor och även en del musikaler. Conny Thimader är en återkommande gästsolist på Malmö Opera.

KulturExpo
Under kickoffen kommer vi att ha ett litet KulturExpo där lokala konstnärer, skulptörer, fotografer och andra erbjuds möjlighet visa sina alster eller erbjudanden. Kulturexpot ingår i vår Kickoff och är kostnadsfritt för utställare. Vill du ställa ut så hör av dig till katarina@osbyteater.se

Höstens program hittar ni på vår hemsida
www.osbyteater.se

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy