Espresso – Din lokala tidning
skärmavbild 2022 10 27 kl. 18.10.18

Time to rock presenterar sina första bokningar för 2023

FESTIVAL. För somliga är det dags att planera för nästa sommar innan de sista löven har fallit av. Time to rock har släppt festivalbiljetter för 2023, och de första banden är redan bokade.

M.S.G. med Michael Schenker lyser klarast i line-upen så här långt, och bjuder ett löfte om att alla gitarrentusiaster i publiken ska få sitt lystmäte i Knislinge 2023. En ny scen kommer att läggas till de tidigare, vilket bör innebära att fler band än vanligt syns på festivalen.

Bland övriga klara bokningar syns Sydstatsrockarna Molly Hatchet (Jacksonville, Florida), punkarna i The Toy Dolls (Storbritannien) och ytterligare två brittiska band ur new wave of british heavy metal-eran: Angel Witch och Tygers Of Pan Tang.

Annons
790x250

Michael Schenker har bland annat spelat gitarr i tyska Scorpions, det har även Uli Jon Roth, som även han är klar artist inför 2023.

Den som vill knipa en tidig biljett kan redan nu boka sin plats till festivalen den 8-10 juli – ja, förfesten börjar faktiskt redan den sjunde!

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x