Espresso – Din lokala tidning
Kultur och Fritid

Time to rock presenterar sina första bokningar för 2023

skärmavbild 2022 10 27 kl. 18.10.18

FESTIVAL. För somliga är det dags att planera för nästa sommar innan de sista löven har fallit av. Time to rock har släppt festivalbiljetter för 2023, och de första banden är redan bokade.

M.S.G. med Michael Schenker lyser klarast i line-upen så här långt, och bjuder ett löfte om att alla gitarrentusiaster i publiken ska få sitt lystmäte i Knislinge 2023. En ny scen kommer att läggas till de tidigare, vilket bör innebära att fler band än vanligt syns på festivalen.

Bland övriga klara bokningar syns Sydstatsrockarna Molly Hatchet (Jacksonville, Florida), punkarna i The Toy Dolls (Storbritannien) och ytterligare två brittiska band ur new wave of british heavy metal-eran: Angel Witch och Tygers Of Pan Tang.

Michael Schenker har bland annat spelat gitarr i tyska Scorpions, det har även Uli Jon Roth, som även han är klar artist inför 2023.

Den som vill knipa en tidig biljett kan redan nu boka sin plats till festivalen den 8-10 juli – ja, förfesten börjar faktiskt redan den sjunde!

Relaterade inlägg

Wizex firar 50 år med konserter i Osby

Johnny Billinger

Nysatsning på gymnasieteater

Johnny Billinger

La Bohème på hemmaplan för Sebastian Durán

Johnny Billinger

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy