Espresso – Din lokala tidning
skärmavbild 2023 12 01 kl. 09.12.05

Torsjö Live släpper första artisten

Det snöar i Göinge men sommaren kommer tillbaka. Det gör även “Earth, Wind & Fire Experience by Al McKay”. 2015 gjorde de en oförglömlig konsert på Torsjö Live, och 2024 är det dags igen!

den 28-29 juni 2024 är det dags igen för Torsjö Live. Nu är första artisten släppt, och så hör skriver festivalen i ett pressmeddelande:

Den legendariska Earth Wind & Fire-gitarristen och sexfaldiga Grammy-vinnaren Al McKay, originalmedlemmen Michael Harris och ett helt gäng toppklassiga amerikanska musiker, utgör tillsammans “Earth, Wind & Fire Experience by Al McKay”. Med deras musikaliska träffsäkerhet och medryckande rytm återskapar de det ikoniska funk- och R&B-soundet från bandets guldålder under 70- och 80-talet. 
Sommaren 2015 äntrade de Torsjöscenen i sina paljettkostymer och bjöd på en disco-show långt in på natten. Det var magiskt, näst intill sagolikt och vi som var där, minns det än! Lördagen den 29:e juni nästa sommar intar de Torsjöbackarna igen. Vi hoppas att det blir minst lika oförglömligt!

På bilden: Al McKay på Torsjö Live, 2015. Hans band stod för en av de mest oförglömliga spelningarna festivalen skådat. Foto: Stefan Sandström

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x