Espresso – Din lokala tidning

Trivselträff med mysfaktor

Pro Broby hade 13/3 en första trivselträff sedan årsmötet (istället för månadsmöte kallas det nu för trivselträffar). Ordföranden hälsade välkommen och speciellt välkommen hälsades dagens underhållare Kent Bernby från Tyringe. Ordföranden hade en kort information bl a om olika metoder i försöken att lura pensionärer på pengar.

Runt om i Sverige har pågått en prisundersökning som olika pro-föreningar har gjort. Broby Pro deltog inte i undersökningen detta året. Mer information om denna undersökning kommer man att kunna hitta på Pro Riks hemsida framöver.

Utflykt planeras
Det finns planer på en utflykt under vecka 20, som kommer att genomföras med egna bilar. Datum är inte bestämt men utflykten kommer att gå till Lillö utanför Kristianstad och sedan vidare till Skepparslövs golfkrog för lunch. Därefter kommer olika orter att besökas och sista anhalt blir förmodligen till Sporrakulla. Mer information om detta kommer.

Musik med magi
Så var det dags för Kent Bernby att ta vid. Kent underhöll på ett inlevelsefullt och mångsidigt sätt. Han spelade både munspel och gitarr och berättade om sin tid då han turnerat med både Snoddas och Jockmocks Jocke och att han också haft något samröre med Jan Malmsjö och Lasse Dahlqvist. Med vår ordförande Astrid som assistent genomförde han även några trollerinummer. Bl a hade han en tom målarbok, som han med en knackning fyllde med motiv och som han sedan färglade genom att ”plocka färg” från åskådarna.
Kent underhöll både före och efter kaffepaus och kaffelotteri. En verkligt glad och fin trivselträff med stor mysfaktor.

Text: Birgitta Andersson
Foto: Göran Stenberg

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy