Espresso – Din lokala tidning
swimming pool g7c1646373 1920

Trygg i vatten – öka din simkunskap med Tyringe Simsällskap

Under flera års tid så har vi märkt hur barns simkunskaper minskat och antalet drunkningsolyckor ökat. Vi kommer därför under våren att ha gratis simskola för elever i årskurs 4–6, som har liten eller ingen simkunskap. Denna undervisning kommer ske på söndagar i Qpoolen, Hässleholm, under 10 veckor, start d: 22/1 – grupperna är indelade i två olika kriterier beroende på nuvarande simkunskaper.
Detta projekt gör vi i samarbete med Sparbanken Skåne.

– Simkunskap är livsviktig kunskap som inte ska behöva vara en kostnadsfråga för någon familj. Som sparbank vill vi bidra till att barn och unga kan utvecklas som individer och i flera perspektiv är detta samarbete mitt i prick, säger Maria Ericson på Sparbanken Skåne.


För att anmäla ditt barn till detta registrerar du först ett konto på vår bokningssida: https://tyringess.kanslietonline.se när du gjort detta så går du in och bokar plats i rätt grupp för ditt barn, tänk på att kontot ska registreras på det barn som ska simma.


Anmälnings kriterier/tid (den kunskap barnet har idag):


Grupp 1 kl: 13.30–14.45 – Här är man i den stora bassängen och ska kunna simma minst 1-2 längder själv utan att stanna.

Grupp 2 kl: 15.45–16.30 – Här är man i den lilla bassängen, nybörjare och behöver mer vattenvana och påbörja sin simutveckling.

Grupp 3 kl: 16.45-17.30 – Här är man i den lilla bassängen, nybörjare och behöver mer vattenvana och påbörja sin simutveckling.

Grupp 4 kl: 17.45-18.30 – Här är man i den lilla bassängen, nybörjare och behöver mer vattenvana och påbörja sin simutveckling.

Grupp 5 kl: 17.45-18.30 – Här är man i den stora bassängen och ska kunna simma minst 1-2 längder själv utan att stanna.


Det är vår förhoppning att ni anmäler ert barn till denna simundervisning och på så sätt ger ert barn en chans att öka sina simkunskaper.

Ev. frågor mejlar ni till: simskola@tyringesim.se
Med vänlig hälsning
Karina Jannerstig
Ordförande TSS

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x