Espresso – Din lokala tidning
Hedvig Andér och Anna Nilsson

TV-profilen Hedvig Andér hos Annas Biocare

MODE. Evenemanget hade bokats in redan tidigare i år men blev uppskjutet på grund av pandemin. I början på oktober kunde dock TV-profilen Hedvig Andérs besök genomföras med lyckat resultat.

Det var i februari som Annas Biocare i vackra Emmislöv utanför Broby hade bokat in Hedvig Andér, känd från TVs Gör om mig för besök i butiken i april. Evenemanget med föreläsning och stilkonsultationer blev fullbokat på mindre än ett dygn, trots en dags extra insatta stilkonsultationer. På grund av Corona fick aktiviteten skjutas upp och 1-2 oktober kunde det äntligen genomföras till mångas glädje.

Tips och råd
Under föreläsningen gav Hedvig tips och råd om att hitta sin egen stil och svarade också på frågor om hur man bygger upp sin garderob långsiktigt och hur man kan undvika felköp. Många var sugna på det begränsade antal personliga stilkonsultationer som erbjöds med Hedvig. Det var fullbokat med en reservlista. Konsultationerna varade ca en timme och då fick besökarna tips och råd om plagg, färg och stil för dem personligen.

Under Hedvigs föreläsning fick några ur publiken komma upp och få svar på frågor.

Utvecklar ständigt
Anna Nilsson som driver Annas Biocare utvecklar sin verksamhet mer och mer för varje år. Förutom modebutiken ger hon olika typer av behandlingar med omtanke. Ett exempel är en prisbelönt ansiktsbehandling med levande växtstamceller. Hon säljer också svenska ekologiska välgörande produkter.
– Nu satsar jag ännu mer genom att utöka öppettiderna och från och med 7 oktober så blir de extra öppetdagarna en gång i månaden permanenta, säger hon och avslutar:
– Ta en tur till vackra Emmislöv, handla och inspireras i lugn och ro, precis så vill jag att besökarna ska känna här.

Text: Jessica@espressomedia.se
Foto: Annas Biocare

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy